Een Ontknopingstraject is intensief – en voor je harde werk word je beloond met ruimte.

Ruimte in je lichaam en vooral ruimte in je hoofd, ruimte om jezelf te zijn.

We weten nooit van tevoren hoe Ontknopingstraject eruit ziet, omdat we dit per sessie helemaal afstemmen op wat er – op dat moment – nodig is. Een stevige lichamelijke uiting van je emoties of juist een omhullende massage? Een goed coachingsgesprek of juist een stille meditatie? In de Ontknoping gaat het alle kanten op, de basis van een Ontknopingstraject bestaat uit de volgende drie elementen: “Ont-moeten”,  “Ont-spullen” en “Ont-wikkelen”.

In een periode van 3 maanden zien we elkaar 8 a 10 keer. Per sessie bepalen we wat er nodig is, voeren dat uit en hou je dat bij in je eigen “Life Book”. Daarnaast krijg je per email kleine Prikkels om je in de flow te houden. Zo hou je op alle vlakken de vinger aan de pols en geef je je traject ook tussen de sessie in alle kans van slagen.

Cliënten ervaren meer ruimte in hun hoofd, zitten letterlijk beter in hun vel en voelen dat hun leven weer gaat stromen. De sessies werken door op een diep niveau en meestal worden oude patronen definitief doorbroken. Je komt terug bij jezelf, en van daaruit kun je verder.

Na een Ontknopingstraject:
  • Luister je beter naar je eigen lijf en intuïtie

  • Voel en geef je grenzen aan

  • Heb je geen bevestiging van buitenaf meer nodig om jezelf te erkennen

  • Ervaar je flow op alle vlakken van je leven – ook de moeilijke

  • Heb je veel meer energie

  • Kom je los van je verslavingen (sex, social media gedrag, TV)

  • Weet je de balans te vinden tussen: zorgen voor jezelf, je kinderen en een aantrekkelijke partner zijn.
Praktisch
Wat levert het je op:  Ruimte om jezelf te zijn en jezelf weer te ontdekken. Ruimte voor een ontmoeting met wat voor jou belangrijk is. Je ruimt op wat niet mee van belang is en je ontwikkelt je met plezier tot de kern van jouw bestaan. Je krijgt meer energie en zelfvertrouwen, die doorwerken in je leven, werk en relaties. Inclusief 10 sessies van 1 uur , 24 thuis-opdrachten.

Wat ik van jou vraag: inzet om je leefstijl te veranderen en motivatie om verdere stappen te zetten om jezelf te ontwikkelen. “De vastberadenheid om te groeien”. Ik ben jouw klankbord en destilleer uit jouw gesproken woorden en je lichaamstaal wat jij nodig hebt; jij verzet het werk om jezelf dit te geven.

Ontknopingstraject 3 maanden €590
en_USEnglish
nl_NL_formalNederlands (Formeel) en_USEnglish