Ergens onderweg ben je jezelf kwijt geraakt: lichamelijk loopt het niet lekker en geestelijk zit je vast. Eigenlijk heb je behoefte om uit de knoop te komen: waar zitten de kernpunten van het probleem? Waar begin je om het op te lossen?
Een Ontknopingstraject geeft je lichamelijk én geestelijk wat je nodig hebt. Samen ontdekken we, gaandeweg, waar voor jou de ‘knooppunten’ zitten. Waar het vast loopt, waar je in de war raakt en waar je je eigen pad verliest. Door een combinatie van verschillende activiteiten (vliegeren, klimmen, tuinieren, …)komen we tot de kern en lossen we het probleem op bij de bron. Een Ontknopingstraject is bevrijdend en krachtig – en voor je harde werk word je beloond. Je ervaart weer ruimte in je lichaam en vooral ruimte in je hoofd.
We weten nooit van tevoren hoe Ontknopingstraject eruit ziet, omdat we dit per sessie helemaal afstemmen op wat jij nodig hebt – op dat moment. Een stevige lichamelijke uiting van je emoties of juist een omhullende massage? Een goed coachgesprek of juist een stille meditatie? In de Ontknoping gaat het alle kanten op, de basis van een Ontknopingstraject bestaat uit de volgende elementen: Ontmoeten, Ontgiften en Ontwikkelen.
Jij ervaart meer ruimte in je hoofd, je zit letterlijk beter in je vel en voelt dat jouw leven weer gaat stromen. De sessies werken door op een diep niveau en jij wordt je bewust van de oude patronen en jij kunt kiezen voor nieuwe patronen. Je komt terug bij jezelf, en van daaruit ontwikkel jij je verder.
Na een Ontknopingstraject:
  • Luister je beter naar je eigen lijf en intuïtie
  • Voel en geef je grenzen aan
  • Heb je geen bevestiging van buitenaf meer nodig om jezelf te erkennen
  • Ervaar je flow op alle vlakken van je leven – ook de moeilijke
  • Heb je veel meer energie
  • Weet je de balans te vinden tussen: zorgen voor jezelf, je kinderen en een aantrekkelijke partner zijn.
Praktisch: Wat levert het je op:
Ruimte om jezelf te zijn en jezelf weer te ontdekken. Ruimte voor een ontmoeting met wat voor jou belangrijk is. Je ruimt op wat niet mee van belang is en je ontwikkelt je met plezier tot de kern van jouw bestaan. Je krijgt meer energie en zelfvertrouwen, die doorwerken in je leven, werk en relaties.
Wat ik van jou vraag:
-inzet om je leefstijl onder ogen te zien
-motivatie om stappen te zetten om jezelf te ontwikkelen
-Vastberadenheid om te groeien
Ik ben jouw klankbord en luister echt naar jouw verhaal en je lichaamstaal, jij vertelt mij wat nodig is.
Jij verlegt grenzen om jezelf dit fantastisch geschenk te geven.
en_USEnglish
nl_NL_formalNederlands (Formeel) en_USEnglish