Dit zijn uitspraken van mensen die zichzelf bevrijden uit de knoop door langs te komen bij de ontknoper.

  • “Alles in de natuur heeft zijn tijd. Mijn tijd is nu! Victor dank je wel voor de weerspiegelingen”
  • “Ik voel me weer in verbinding met mezelf. In mijn universum ben ik het allerbelangrijkste”
  • “Je voelt precies aan wat ik nodig heb, alsof je mijn lichaam kunt lezen”
  • “Nu ik mijn huis opgeruimd heb, voel ik me lichamelijk ook veel lichter”
  • “Heel bijzonder: alsof ik bij de lichaamsfluisteraar was”
  • “Na mijn bezoek was niet alleen mijn lijf soepeler; ook in mijn werk ervaarde ik ineens meer ruimte om mezelf te ontwikkelen”
  • “Een mooi traject en hierdoor ervaar ik rust en ben ik blij met de beste versie van mij”

Lees deze ontknopende ervaringen van mensen die je voor zijn geweest.

 

10 Comments

Jacqui burger · October 16, 2015 at 3:22 pm

Als gedreven ondernemer, moeder van vier, intensief sporter en bourgondier, merk ik dat de balans weleens zoek raakt raakt. De aanbieding van De Ontknoper om mezelf met een ontknopingsmassage uit te knoop te laten halen greep ik daarom direct met beide handen aan.

Ik was benieuwd naar de knopen die Victor bij mij zou tegenkomen, maar ook
nieuwsgierig naar de soft side van Victor, die ik alleen kende als felle
vechter in de sportzaal.

Er was maar 1 kop thee voor nodig om elkaar al iets beter te leren kennen, de overeenkomsten waren snel gevonden. Victor is een prettig, open mens, net als ik op zoek naar de beste manier om om te gaan met je lichaam en
geest.

Victor legde uit wat hij ging doen, en waarschuwde er voor dat hij weleens
indianengeluiden maakt bij het wegmasseren van de knopen.
Het ontknopen zelf kon pijnlijk zijn en ik mocht aangeven wanneer het mij
teveel zou worden.
Dat laatste viel reuze mee, ik merkte dat ik langzaam wegzakte in een
vergaande staat van ontspanning. Soms hoorde ik Victor in de verte hummen.

Na afloop vertelde Victor mij dat er behalve in mijn rechterschouder –
volgens Victor ontstaan omdat ik me ergens rond kerst in mijn jeugd eens
heel eenzaam heb gevoeld – geen ernstige knopen waren. Na nog wat tips – je huid is heel droog, je mag jezelf best wel wat meer verwennen met een goede crème – vertrok ik lekker relaxed.

Ik kwam er snel achter dat de massage nog lang niet was afgelopen.

Die avond ging ik – geheel tegen mijn gewoonte in – doodmoe vroeg naar bed.

De dag er op merkte ik dat er veel loskwam. Het leek alsnog er allerlei
knopen in mijn hoofd ontwarden. Het leek alsof ik meer inzicht kreeg in
mezelf. Ik barstte van de energie, kon me beter concentreren, werkte
efficient en bij het sporten merkte ik dat ik ook leniger was dan anders.

Met een aantal drukke maanden voor de boeg, ga ik zeker nog een massage inboeken om de balans te bewaren.

Patrick Zwietering · October 13, 2015 at 10:07 pm

Ik heb samen met mijn partner een Tantrische Massage Workshop bij Victor gevolgd en dat was heel fijn. Wat mij vooral aansprak was dat de dag heel zorgvuldig en liefdevol was opgezet, vakkundig en met aandacht door Victor werd begeleid, maar daarnaast heel ontspannen verliep. Het voelde niet als een training maar als fijn thuis zijn en thuis komen!
Ik ging erheen met aardig wat onbalans (stress) in mijn lichaam ontstaan door veel werken. Ik voelde (en voel) duidelijk de behoefte aan weer meer uit mijn hoofd en in mijn lijf komen. En samenkomen met mijn partner. Wat dat betreft was de workshop perfect. Aan het eind van de dag was de pijnlijke plek in mijn rug (zover ik kon voelen) totaal verdwenen! Ik voelde me blij, energiek en veel meer verbonden met mijn partner.
Ook voelde het heel fijn om samen met mijn partner in zo’n ontspannen, warme en veilige, knusse omgeving deze workshop te volgen.
Victor dank je wel voor de prachtige workshop en we kijken uit naar een vervolg!
Liefs, Patrick

Kat · June 18, 2015 at 9:44 am

Een reactie op een vierhandenmassage om stil van te worden:

Your massage really did open up something. Usually I was always very shy and fearful when it was about my healing skills in front of my family. Cause they don’t believe in this kind of stuff and I wanted to be liked and accepted by them. But this time it was much more natural, and I just knew I have to do this. And I was sooooo grateful when my grandmother gave me her permission to help where I can. I have never felt so much gratefullness before. It was beautiful.

I don’t know how far I could help her, but you two helped me a lot to open up more to myself and the world around me. To not make myself so dependant on the opinion of others, but just go with the flow and do what I have to do to serve me and others.
I still feel really in the flow and so many great ideas and realizations about my life purpose and other things are popping up.

The massage itself was beautiful. So deep relaxing, I really could let go this time and accept the fact, that I have to do nothing but receive and relax. You created a beautiful, warm and safe space for me, giving from your hearts.
Thank you!
Kat

Inge · February 7, 2015 at 9:27 am

Ik heb 2x een massage van Victor mogen ontvangen. Vooral de 2x was een hele bijzonder intense ervaring. Ik heb een volledige lichaamsmassage gehad. Een heerlijk verwarmende kamer, wierook, fijne muziek, een kopje thee en even kletsen vooraf zorgde ervoor dat ik al in de ontspannende sfeer kwam.
Zijn warme, zachte liefdevolle handen waren heel fijn. Zijn aanrakingen subtiel en stevig als het nodig was. Het was letterlijk een overwinning voor mezelf deze bijzondere massage. Ik heb me in tijden niet zo ontspannen en gezien gevoeld! Niet alleen mijn lijf werd aangeraakt, maar vooral ook mijn ziel. Bedankt lieve Victor!

Michelle Krul · January 27, 2015 at 2:12 pm

Mijn ervaring met Victor is vooral gericht geweest op magnetiseren. Ik ben altijd vrij sceptisch over dit soort dingen maar Victor heeft mij erg verbaasd doen staan. Door een breuk in mijn middenrif heb ik regelmatig een ontsteking aan mijn slokdarm/maagslijmvlies. De afgelopen twee keer was Victor toevallig beschikbaar en heeft hij doormiddel van magnetiseren de pijn en de stralingspijn naar mijn rug en buik weg kunnen nemen.
Meestal ga ik met een morfine pilletje achter mijn kiezen onder een gloeiend hete douche staan en wachten tot een aanval zakt. Warmte helpt namelijk tegen de pijn. De handen van Victor werden direct warm en ik voelde de energie tussen ons stromen. Een hele bijzondere ervaring en het heeft geholpen. Helaas is mijn kwaal niet te verhelpen maar het is zeker te verzachten. Dankjewel!

Wilrieke Sophia · January 22, 2015 at 11:45 am

Victor geeft heerlijke massages, die diep doorwerken in lijf en geest. In zijn verwarmde massageruimte kon ik me heerlijk ontspannen en overgeven aan de massage. Victor weet wat hij doet, en dat geeft een veilig gevoel. Hij neemt de tijd, weet een sfeer te creëren waarin je alles mag loslaten, de tijd en de wereld even vergeet.
Naderhand voelde mijn lijf heerlijk los en ontspannen, en mijn hoofd stil en vredig.

Ik kan Victor zeker aanraden!

Leroy · January 22, 2015 at 7:24 am

Heerlijke ontspannen na een géweldige massage.
Zo voel ik me na een intensieve massage van Victor. Victor stemt constant af of de behandeling is zoals verwacht wordt. Door de juiste vragen te stellen heeft hij gauw door welke massage het beste is en geeft hij daar een goed advies over. Hij stelt je op je gemakt en laat je intens genieten.

Ik kom zéker weten terug en kijk uit naar de volgende massage.

Leroy

Wendy · January 21, 2015 at 11:12 pm

Een interne reis tijdens een warme en liefdevolle massage. Doordat Victor precies aanvoelt wat goed is, hoefde ik niet bang te zijn dat het te hard zou zijn. Ik kon alles loslaten en merkte dat ik echt in een andere staat van bewustzijn raakte. Gedachten die vastzaten kwamen voorbij en ik kon ze liefdevol loslaten. Veel hoofdzaken kwamen voorbij en ze gingen weer… Tijdens de massage was alles glashelder voor me, zodra het stopte, moest ik echt even ‘ontwaken’, was ik de helft kwijt aan details maar had een ontzettend rustig en vredig gevoel. Echt een prachtige veilige meditatieve massage. Dank je wel!!

Jelle · January 21, 2015 at 7:19 pm

Warm en ontspannen zou ik mijn ervaring willen noemen.
Bij Victor heb je het idee dat je alles even los kan laten. Hij voelt heel goed aan wat kan en wat niet. Krachtig waar nodig, maar oplettend op signalen dat het teveel is.

Tijdens het masseren rustig wat praten, maar ook stiltes die er prima in het geheel thuishoren.

Warm ontvangst bij een warm persoon. Zeker een aanrader.

Susanne · January 21, 2015 at 5:35 pm

Gisteren heb ik genoten van een volledige lichaamsmassage! In een warme gezellige ruimte werd ik ontvangen met een kopje thee. Victor zijn handen zijn zacht en liefdevol. Vol respect, in rust en met aandacht ben ik gemasseerd. Hij reageerde snel op pijnsignalen en gaf me wat ik nodig had. Ik kon alles even loslaten. Heerlijk! Een cadeau aan mezelf! Dank je wel Victor!

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
nl_NL_formalNederlands (Formeel) en_USEnglish