Bij ontknopingen maak ik regelmatig gebruik van massagetechnieken. Deze zijn goed in te zetten als het lichaam vraagt om gehoord te worden. Daarom kun je ook massages boeken om in je lijf te komen, dit kan uiteraard ook op lokatie of bij jou thuis. Massagetechnieken waar ik gebruik van maak: MER*massage, klassieke ontspanningsmassage, hotstone-massage, tantra (nooit inwendig),lomi-lomi massage en bamboe-massage. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën die jouw behoeften ondersteunen.

*MER: Nekpijn wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde lichaamshouding: Een holle of bolle rug – door (gebrek aan) kanteling van het bekken – met verkorte sternocleidomastoideus (spier in halsgebied) en spasme in de occiput (achterkant hoofd) regio als gevolg. Het hoofd weegt 7 kg en als dit, zoals bij de meeste mensen, voor de schouders staat zijn veel spieren onnodig hard aan het werk, met als gevolg dat ze uiteindelijk overwerkt raken, verzuren en uitdrogen. Dit verschijnsel is volledig omkeerbaar door diep lichaamswerk (MER). De cellen worden soepel, gaan weer voedingsstoffen en zuurstof opnemen en hun afvalstoffen uitscheiden. Het spierweefsel wordt weer gezond!

Door middel van MER worden de juiste spieren langer gemaakt en een combinatie met stretchen (huiswerk) zorgt ervoor dat het hoofd beter op de schouders komt te staan. Vaak komen diepe gevoelens/emoties boven welke de veroorzakers van de houding zijn geweest. Door daarmee aan de slag te gaan in coachingssessies kun je definitief van de nekpijn afkomen.
(bron: leefpijnvrij.nl)

Massage (inclusief body-reading) 1-1/2  uur €89
Magnetiseren 1-1/2 uur €89
en_USEnglish
nl_NL_formalNederlands (Formeel) en_USEnglish