Ontknopingen Terug naar de basis, wie ben jij en wat vind jij nu eigenlijk leuk, waar ligt jouw passie. Eerst zorgen voor “ik” daarna zorgen voor de rest, dit heet ook wel gezond egoïsme. Ontknopingen bestaan uit de volgende drie elementen: “Ont-moeten”,  “Ont-giften” en “Ont-wikkelen”. Een Ontknopingstraject is een programma van 10 sessie, waarbij je jezelf hervindt en ontwikkelt.

Sessie individueel Loop je vast? Ben je er klaar voor, om te kijken wat een probleem jou wil vertellen? Inzicht in combinatie met praktische tools en lichaamswerk om aan de slag te gaan. Coaching bestaat uit een combinatie van lichaamswerk, sporten, spelen en ervaren.

Verdiepingssessies Door inzicht te krijgen in wat er zich diep van binnen afspeelt, kan je oude wonden alsnog helen en patronen doorbreken. De ruimte die hierdoor ontstaat brengt rust. Mijn werkwijze bestaat uit het kijken naar wat je lichaam je vertelt, verbinding maken met je gedachten (zorgen, angsten) en het verleden, teruggekoppeld naar wat dat in het hier en nu voor jou betekent. Je krijgt tools aangereikt, die je in de toekomst verder helpen. Aangezien het werken met diepere lagen meer tijd vraagt, wordt de verdieping per pakket aangeboden van 3 – 5 – of 8 sessies, afhankelijk van de hulpvraag. Aangevuld met hoeveel sessies nodig zijn.

 

Massages Bij ontknopingen maak ik regelmatig gebruik van massagetechnieken. Deze zijn goed in te zetten als het lichaam vraagt om gehoord te worden. Daarom kun je ook massages boeken om in je lijf te komen, dit kan uiteraard ook op lokatie of bij jou thuis. Massagetechnieken waar ik gebruik van maak: MER*massage, klassieke ontspanningsmassage, hotstone-massage, tantra (nooit inwendig),lomi-lomi massage en bamboe-massage. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën die jouw behoeften ondersteunen.

en_USEnglish
nl_NL_formalNederlands (Formeel) en_USEnglish